Innhold til sporingsfiler, dumpfiler og innstillingsfiler

Merk: Alle filer beskrevet i denne delen er kun tilgjengelige for datamaskinens systemadministrator og eieren av datamaskinkontoen Kaspersky Password Manager ble installert med.

1. Sporingsfiler

Sporingsfiler inneholder følgende informasjon om hendelser som oppstår under bruk av Kaspersky Password Manager:

Sporingsfiler inneholder kun informasjonen som trengs for å fikse defekter i programmet. Kaspersky bruker sporingsfiler til å undersøke hendelser i forbindelse med funksjonsfeil i Kaspersky Password Manager.

Som standard er opprettelse av sporingsfiler deaktivert. Du kan kontakte kundeservice hvis du vil ha informasjon om hvordan du aktiverer opprettelse av sporingsfiler.

Sporingsfiler kan kun sendes til Kaspersky manuelt. Kaspersky Password Manager sender ikke sporingsfiler til Kaspersky automatisk.

Du kan velge hvordan sporingsfiler sendes til Kaspersky.

Før du sender sporingsfiler til Kaspersky, må du gjennomgå hvilke data de inneholder. Underavsnitt 1.1–1.3 angir navneplanen til sporingsfiler og hvor de er lagret på datamaskinen din.

Viktig: Sporingsfiler kan inneholde personopplysninger og sensitiv informasjon. Når du sender sporingsfiler til Kaspersky, godtar du å oppgi all data som finnes i sporingsfilene du sender til Kaspersky, og du samtykker til metoden som brukes for å sende dem.

1. Sporingsfiler av typen kpm_app_<timestamp>.log kan inneholde informasjon om hendelser som oppstår i det grafiske brukergrensesnittet i Kaspersky Password Manager.

Sporingsfiler av typen kpm_app_<timestamp>.log kan inneholde følgende data:

• Navn og identifikatorer til operativsystembrukere på macOS
    • URL-adressene til Kasperskys nettsteder
    • Fullt navn på filer i Kaspersky Password Manager
    • Brukernavn og passord for tilkobling til proxy-serveren
    • Brukernavn og passord for tilgang til nettstedene hvis brukeren logger på nettsteder mens det blir opprettet sporingsfiler
    • Brukerinstillinger

Sporingsfiler av typen kpm_app_<timestamp>.log lagres i mappen ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

Sporingsfiler av typen kpm_app_<timestamp>.log lagres på datamaskinen din straks sporing blir aktivert.

2. Sporingsfiler av typen kpm_agent_<timestamp>.log kan inneholde informasjon om hendelser som oppstår i det grafiske brukergrensesnittet i Kaspersky Password Manager.

Sporingsfiler av typen kpm_agent_<timestamp>.log kan inneholde følgende data:

• Fullt navn på filer i Kaspersky Password Manager
    • Navn og IP-adrese til proxy-serveren
    • Brukerinstillinger
    • Informasjon om besøkte URL-adresser
    • URL-adressene til Kasperskys nettsteder
    • Navn og identifikatorer til operativsystembrukere på macOS
    • Brukernavn og passord for tilkobling til proxy-serveren
    • Brukernavn og passord for tilgang til nettstedene hvis brukeren logger på nettsteder mens det blir opprettet sporingsfiler

Sporingsfiler av type kpm_agent_<timestamp>.log lagres i mappen ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

Sporingsfiler av typen kpm_agent_<timestamp>.log lagres på datamaskinen din straks du aktiverer sporing, og slettes sammen med programmet.

3. Sporingsfiler av typen kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log inneholder informasjon om hendelser som oppstår under følgende prosesser:
    • Konfigurere programmet
    • Nettsteder som brukeren åpner selv
    • Oppdatere programdatabasene eller automatisk oppdatere programmet
    • Koble til My Kaspersky
    • Mottaksinntillinger fra My Kaspersky
    • Endre eller synkronisere passorddatabaser

Sporingsfiler av typen kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log kan inneholde følgende data:

• Fullt navn på filer i Kaspersky Password Manager
    • Navn og IP-adrese til proxy-serveren
    • Informasjon om besøkte URL-adresser
    • URL-adressene til Kasperskys nettsteder
    • Navn og identifikatorer til operativsystembrukere på macOS
    • Brukernavn og passord for tilkobling til proxy-serveren
    • Brukernavn og passord for tilgang til nettstedene hvis brukeren logger på nettsteder mens det blir opprettet sporingsfiler
    • Brukerinstillinger

Sporingsfiler av typen kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.-sporingsfiler lagres i mappen ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

Sporingsfiler av typen kpm_daemon_<timestamp>_pid_<PID>.log lagres på datamaskinen din straks du aktiverer sporing.

Viktig: Hvis du vil forhindre at brukernavn og passord for nettsteder havner i sporingsfilene, anbefaler vi at du ikke logger av nettsteder når sporing er aktivert.

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler.

Sporingsfiler inneholder kun data som er nødvendig for å fikse defekter i programmet. Kaspersky bruker sporingsfiler til å undersøke hendelser i forbindelse med kjøring av Kaspersky Password Manager.

Som standard er opprettelse av sporingsfiler deaktivert.

Sporingsfiler kan kun sendes til Kaspersky manuelt. Kaspersky Password Manager sender dem ikke automatisk.

Du kan velge hvordan sporingsfiler sendes til Kaspersky.

Før du sender sporingsfiler til Kaspersky, må du gjennomgå hvilke data de inneholder.

Når du sender sporingsfiler til Kaspersky, godtar du å overføre all data de inneholder, og du samtykker til metoden som brukes for å sende dem.

2. Dumpfiler

Dumpfiler inkluderer all informasjon som arbeidsminnet til programmets prosesser på det tidspunktet dumpfilene opprettes. Minnedumper kan inneholder konfidensiell informasjon.

Dumpfiler genereres av operativsystemet og sendes kun med ditt samtykke. Før du sender en dumpfil ber vi deg om å gjennomgå innholdet.

3. Ekstra filer

Kaspersky Password Manager genererer også ekstra innstillingsfiler som lagres på brukerens datamaskin. Disse filene kan inneholde informasjon som trengs for å kjøre programvaren: innstillinger, interne databaser og konfigurasjonsfiler.

Spesialister fra kundeservice kan be deg om å oppgi de ekstra filene for å korte ned tiden det tar å behandle forespørsler knyttet til feil i programvaren. Brukeren sender disse dataene manuelt etter forespørsel fra spesialisten fra kundeservice.

Når du sender de ekstra innstillingsfilene til kundeservice, godkjenner du å oppgi all data de inneholder samtykker til metoden som brukes for å sende dem. Før du sender disse filene, ber vi deg gjennomgå innholdet i dem.

Disse ekstra filene kan inneholde følgende informasjon: